NordicSofa Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

Når man skal indrette et hjem, er sofaen en essentiel del af billedet. Men det kan være svært at finde netop den sofa, der passer til dine behov både i formen, farven og prisen. Dette har NordicSofa en løsning på. På deres hjemmeside kan du nemlig helt selv designe din sofa, og vælge mellem en lang række forskellige modeller, størrelser, farver, og materialer.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra NordicSofa:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra NordicSofa

Gratis leverering, 10-30% rabat, 100-500 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/h77xl8f

Se NordicSofas startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

NordicSofa De laver så din unikke sofa på deres europæiske fabrik, og leverer den til dit hjem. Ved ikke at have et fysisk showroom holder NordicSofa deres priser på det minimale, ved at skære omkostninger til mellemled og videreforhandlere fra, og du kan få din sofa leveret inden for kun få uger efter bestillingen! Med over 25.000 kombinationsmuligheder er der rig mulighed for at lege og prøve sig frem med forskellige designs, alt imens man bare sidder ved sin computer. Og er du ikke ekspert i sofadesign, sidder der folk, der er, klar til at besvare alle dine spørgsmål indenfor 24 timer. Alle designs er lavet efter nordisk inspiration, med de enkle træk og flotte linjer, er præger skandinavisk møbeldesign. Og når først du ved, hvad du vil have, er der kun fire simple trin, der adskiller dig fra din drømmesofa.