Nordicfeel Rabatkode 2018 | 15-40% rabat & 100 kr | Juli

Nordicfeel er en af Nordens største online butikker indenfor hårpleje, hudpleje, parfume, og makeup. Butikken blev grundlagt i 2006 og hed Parfumeshoppen til at starte med. Senere valgte grundlæggerne dog at give butikken navnet Nordicfeel.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Nordicfeel:

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat hos Nordicfeel.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Nordicfeel Sortimentet byder på 10.000 produkter fra kendte såvel som ukendte mærker. Nogle eksempler på de velkendte mærker er Adidas, Calvin Klein, Lacoste, Giorgio Armani Dolce & Gabbana, og Hugo Boss. Der findes skønhedsprodukter fra omkring 300 forskellige mærker på Nordicfeel. Denne webshop er utroligt populær, med 600.000 kunder og et hav af udmærkelser. Den har blandt andet modtaget en udmærkelse fra Pricerunner for at være årets e-handler indenfor Skønhed og Helse flere år i træk. Nordicfeel er en del af Nordic E-Commerce Group.

Hurtigfakta om Nordicfeel

 • En førende webshop indenfor hårpleje, hudpleje, parfume, og makeup
 • 10.000 produkter i sortimentet
 • Mange kendte mærker (Dolce & Gabbana, Lacoste, Ralph Lauren, etc.)
 • 300 mærker i det hele
 • 600.000 kunder
 • Adskillige udmærkelser
 • Grundlagt i 2006
 • En del af Nordic E-commerce Group

Kampagner, tilbud, og rabatkoder

Hvis du er på udkig efter en skønheds- og helsebutik hvor du kan bruge rabatkoder eller finde kampagner og tilbud, så er Nordicfeel lige noget for dig. Nordicfeel tilbyder hele tiden udsalg og kampagner, så der er ofte meget at spare i forhold til, hvad man ville skulle betale i en fysisk butik. Nordicfeel har en Beauty Outlet som altid er åbent, hvor der sælges varer til helt vildt nedsatte priser. Derudover er der også mulighed for at få ekstra rabat med forskellige rabatkoder. Disse rabatkoder skifter hele året rundt, men som regel indebærer de, at der fratrækkes en bestemt sum eller procentdel fra den samlede slutpris.

Så anvender du en Nordicfeel rabatkode

 1. Gå ind på Nordicfeel.dk
 2. Vælg de produkter som du gerne vil købe og læg dem i indkøbskurven.
 3. Klik ”Til kassen.”
 4. Her vil du kunne se en samlet liste over dine produkter og forskellige betalingsmuligheder.
 5. Under betalingsmulighederne findes et tekstfelt hvor der står ”Gavekort eller værdikode.”
 6. Indtast din rabatkode i dette tekstfelt og klik ”Aktiver.”
 7. Rabatten fratrækkes automatisk fra slutprisen. Gennemfør bestillingen.