Niibuhr Jewelry Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Niibuhr jewelry er et smykke brand kendt for sine unikke produkter. De producerer smykker, med 2000 år gamle romerske glas fragmenter som fokuspunkt. Alle deres smykker er i 925 sterling sølv, og bliver produceret på et lille værksted I Israel, i et område hvor forekomsten af gammelt romersk glas er stor.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Niibuhr Jewelry:

Gode rabatter og tilbud fra Niibuhr Jewelry

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y9h6a4dk

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Niibuhr Jewelrys startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Firmaet ejes af Brian Viuf Christensen, som gennem sin interesse for historie, og det var under en af hans mange rejser han lærte om de gamle romerske glas fragmenter.

Da alle smykker er lavet med glas fragmenterne som fokus punkt, vil hvert smykke være unikt. Som noget specielt hamrer smykke smedene sølvet for at give det et kantet og unikt udseende, der passer perfekt til det gamle men smukke glas.

Alle smykker sendes fragtfrit og vil blive leveret med post danmark. Har de ikke smykket på deres lager i danmark, eller skal du bruge en ring med særlige mål, vil leveringstiden blive forlænget med 20 til 25 dage.