Nettofitness Rabatkode 2018 | 10-50% rabat & Fri fragt | Juli

Med 15 års erfaring inden for fittnessbranchen ved Nettofitness, hvad de snakker om. Det danske firma sælger fitnessudstyr både til store fitnesscentre, og til private, der blot ønsker lidt mere bevægelse i hverdagen. Derfor er kunden garanteret, at selv til hjemmebrug er udstyret af højeste kvalitet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Nettofitness:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Nettofitness.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hcl44op

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Nettofitness.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hcl44op

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mindst 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Nettofitness Desuden bestræber Nettofitness sig på at være de billigste på markedet, og tilbyder prisgaranti på alle varer, lige fra yogamåtter og kettlebells til løbebånd og træningsmaskiner. De specialiserer sig især i redskaber til funktionel træning, og de 5 stjerner på Trustpilot vidner om, at både produktkvalitet og kundeservice er i top. Medarbejderne i kundeservice sidder altid klar til at besvare spørgsmål så hurtigt som muligt, og hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev modtager man månedligt tilbud på de i forvejen billige varer. De har ligeledes ofte konkurrencer og tilbud på helt op til 75% på udvalgte varer hver uge. Forsendelsen og pakningen gøres hurtigt og billigt, og som medlem af organisationen Miljøvenlig Pakning garanterer Nettofitness, at de har miljøet i tankerne, når de sender deres varer. Så hvad end man skal bruge et helt fitnesscenter fuld af løbebånd, eller blot et par træningselastikker til skuldersmerterne, så har Nettofitness det på deres 3000 m2 store lager.