Nailmania Rabatkode 2018 | 15-40% rabat & Fri fragt | Juni

Nailmania.dk startede tilbage i 2011 som en webshop der udelukkende havde produkter til negle, men sidenhen har deres sortiment udviklet sig til at inkludere mange flere ting – her kan for eksempel nævnes falske øjenvipper og hudpleje.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Nailmania:

15% rabat

Mindst 15% rabat hos Nailmania.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Nailmania.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 450,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Nailmania Fælles for disse produkter er at de er af højeste kvalitet, og så er der mange af dem som ikke forhandles andre steder på det danske marked. Hvert enkelt produkt i Nailmanias sortiment er blevet udvalgt af teamet og afprøvet, så kunderne kan være helt trygge ved at handle på webshoppen. Alt dette får kunderne til en ganske fordelagtig pris, især hvis de melder sig ind i Nailmanias fordelsklub. Jo mere kunderne køber, jo flere fordele får de, og der kan også optjenes point ved at skrive anmeldelser og følge med i nyhedsbrevet. Samtidig har webshoppen også stort fokus på god kundeservice og forsøger altid at optimere oplevelsen for deres kunder. De behandler alle sager med fortrolighed og respekt. Nailmania.dk er e-mærket og er aktive på flere sociale medier - herunder deres egen blog med guides og inspiration for kunderne.