Moustgaard.com Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

Moustgaard.com sælger brændeholdere og andet tilbehør til din brændeovn. Det hele startede med ønsket om en designer brændeholder til en fair pris. da dette ikke kunne findes, valgte Moustgaard derfor at designe sin egen, og firmaet var født.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Moustgaard.com:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Moustgaard.com

Gratis leverering, 5-30% rabat, 50-300 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y8kfoy47

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Moustgaard.coms startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

På hjemmesiden finder du både den såkaldte oneliner, der er et helt simpelt, visuelt møbel du monterer på væggen. Som et stykke kunst, holder den din brænde klar til at blive brugt. Vertical er opbygget efter samme princip, men i stedet for en enkelt ramme har vertical to. Horizontal giver dig mulighed for selv at bestemme bredden, så du kan opbevare lige så meget brænde som du ønsker.

Som noget nyt kan du nu også få to fritstående modeller, en rektangulær og en rund model, som du kan placere hvor en de passer ind i dit hjem. Den smarte brænde vogn giver dig en nem løsning. Den har jul så du ikke behøver løfte rundt på tunge brændekurve, og på siden er der plads til brændesættet, så du altid har det ved hånden.

Desuden finder du på hjemmesiden også en række brændeovnstilbehør.