Modify.dk Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | Juni

Modify.dk er en af Danmarks største webshops der sælger tilbehør og reservedele til mobiltelefoner. Deres mission er ikke nødvendigvis at blive Danmarks største forhandler af mobiltilbehør – men derimod at blive Danmarks bedste.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Modify:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Modify.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri fragt

Fri fragt når du handler hos Modify.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Modify.dk Webshoppen er blevet kåret som bedste webshop i kategorien ”mobil-tilbehør” på Trustpilot.dk. Modify.dk blev stiftet i 2001 og har været ejet af Ultimate Trading ApS siden 2007. Webshoppen har kontor i Slagelse. Modify.dk handler kun ind hos godkendte grossister, således at kvaliteten altid er i top og at de originale produkter er helt ægte. Derudover køber de alt mobiltilbehør hjem i store partier, således at de kan få varerne meget billigere og dermed også tilbyde en billigere pris. Derfor kan kunderne opleve op til 60% besparelser på alle de kendte mærker – og webshoppen har også en prisgaranti, i tilfælde af at den samme vare kan findes billigere på andre hjemmesider. I alt har Modify.dk over 20.000 varenumre, og derfor kan kunderne altid finde hvad de skal bruge. I tilfælde af spørgsmål eller andre henvendelser, yder Modify.dk kundeservice både via telefon og mail. Mails bliver oftest besvaret inden for blot 30 minutter i deres åbningstid.