MMAshop Rabatkode 2019 | 10-50% rabat & Fri fragt | December

Uanset hvilken kampsport du udøver, er MMAshop stedet, du finder dit udstyr. Den danske forhandler af træningstilbehør til Mixed Martial Arts og andre kampsportsformer bestræber sig på at udvide populariteten af kampsport, ved at tilbyde udstyr i god kvalitet til priser, alle kan være med på.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra MMAshop:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos MMAshop.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zutpjpp

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbuds-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos MMAshop.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jv39boa

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 999,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

MMAshop På siden finder du alt fra handsker og Gi’er til streetwear og kosttilskud, alt sammen specielt rettet mod kampsportsudøveren. Du finder desuden tilbehør til vægttræning og selvforsvar. Alle produkter kommer fra kvalitetsmærker som Sprawl, Iron Gym og Century, og blandt den lange mærkeliste findes også MMAshops eget mærke. Shoppens entusiasme overfor kampsporten som helhed ses tydeligt på hjemmesiden, og de har endda en liste over alle MMA-klubber i landet, så enhver interesseret kan finde et sted at starte, samt en oversigt over reglerne i MMA. Der findes også en blog over relevante emner, og skulle man have lyst til at følge med i nyhederne på siden, kan man følge deres instagramprofil eller tilmelde sig nyhedsbrevet. Virksomheden modtager betaling gennem et hav af forskellige muligheder, og pakning og forsendelse er gjort med omtanke for miljøet, på blot 1-2 dage, og endda til en helt overskuelig pris.