Miraca Rabatkode 2018 | Rabatkupon 15-25% rabat & Fri Fragt | Juli

Miraca.dk er en webshop der sælger professionelle alarmsystemer til private. Siden firmaets oprettelse i 2011, har de løbende udviklet deres produkter, således at de altid kan tilbyde deres kunder det bedste. Netop kunderne er utroligt vigtige for Miraca, da det er ved hjælp af deres feedback at de ved hvilke behov der opstår hos kunderne.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Miraca:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Miraca.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Miraca.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 800,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Miraca Webshoppen fører både alarmer der kører på 433 MHz og 868 MHz, og derudover har de selvfølgelig et fuldt tilbehørssæt til begge systemer. Derfor kan kunden frit vælge hvilket system der passer bedst til dem. Miraca tilbyder naturligvis deres hjælp under hele forløbet, lige fra sammensætning af en perfekt alarmpakke til hver enkelt kundes hus, til professionel vejledning omkring monteringen. Miraca gør sit bedste for at sætte sig helt ind i hver enkelt kundes behov, således at kunden får hverken mere eller mindre end hvad de har brug for. Ud over alarmer, har Miraca også LED pærer og udstyr til overvågning. Miraca giver også rabat ved køb af mere end to pakker GSM-alarmer.