Minimum Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Juli

Siden 1999 har minimum bestræbt sig på at kreere modetøj efter sæsonens hotteste tendenser, til overkommelige priser og med samvittigheden på gled. Det startede med kollektioner til herrerne, og har senere udvidet sig til også at omfatte spændende styles til kvinder.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Minimum:

5%, 10%, 15% rabat

5%, 10%, 15% rabat eller mere hos Minimum.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Tilmeld dig Minimums nyhedsbrev og få 5-15% rabat eller mere. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Minimum.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Minimum Fra deres hovedkvarter i et gammelt skibsværft i Aarhus og med 70 dedikerede medarbejdere, har minimum spredt sig til showrooms og butikker over hele Europa og i Canada, hvor de tilbyder alt fra basisvarer i høj kvalitet, man er nødt til at eje, til unikke og spændende kollektioner, som passer til enhver lejlighed. Minimum tror desuden fast på, at vejen til succes ikke skal belægges med andres tab, hverken mennesker, dyr eller miljø. Så i alle led i produktionen er der sørget for ordentlige vilkår og passende hensyn, og virksomheden begår derudover proaktive indgreb, som skal sikre at selv deres samarbejdspartnere respekterer deres værdisæt. Hos minimum kan man altid købe ind med god samvittighed - og hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet får man 10% på sin første ordre, samt selvfølgelig unikke tilbud og stylingtips. Så hvis du går op i både mode og social ansvarlighed, så er minimum et brand lige til dig.