MiniBirds Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

Minibirds.dk er en nyere webshop, som sælger tøj til drenge og piger, både babyer og større børn. Webshoppen har base i Kastrup og drives af Gudny Gudbjartsdóttir. Mini Birds lægger vægt på at udvælge børnetøj i smukt og kreativt design, og i høj kvalitet. Derfor har webshoppen også valgt at føre nordiske mærker i sortimentet, da dette er en garanti for høj kvalitet, komfort, og funktionalitet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra MiniBirds:

15% rabat eller mere

Mindst 15% rabat hos MiniBirds.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos MiniBirds.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

MiniBirds For Mini Birds handler det nemlig ikke kun om at børnetøj skal være pænt at se på. De har en filosofi om at tøjet ikke skal begrænse børnenes mulighed for leg og bevægelse. Webshoppen udvælger også mærker som har stærke farver og sjove motiver, da det vækker fantasien hos børnene og inspirerer til kreativitet. Minibirds.dk har mærker som Pop up Shop, Emilie et Ida, Huxbaby, og Mini Rodini. Ud over tøj, har webshoppen også et mindre udvalg af interiør. Fragtpriserne ligger fra 29 kroner, og hvis kunderne handler for over 499 kroner, er fragten gratis.