Min Egen Verden Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

MinEgenVerden.dk er en webshop der sælger udstyr, møbler, og tilbehør til babyer og børn. Webshoppen og den fysiske butik blev stiftet i 2010 af Peter Torndyb, som længe havde været på udkig efter funktionelt babyudstyr, samt sjovt og anderledes legetøj. Hos Min Egen Verden finder kunderne alt de skal bruge til både babyer og større børn.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Min Egen Verden:

Mindst 15% rabat

15% rabat eller mere hos MinEgenVerden.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos MinEgenVerden.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Min Egen Verden Målet med butikken er at tilbyde kunderne et bredt udvalg af varer i højeste kvalitet, som er udviklende og nyskabende. Min Egen Verden vil også være det sted hvor kunderne kan finde gaver i anledning af fødselsdage, dåb, jul, eller andre højtider. Gaver som ikke blot er til stor glæde i øjeblikket, men også kan blive til et kært minde i mange år fremover. Kunderne kan både handle i webshoppen, men også i den fysiske butik i Helsinge, hvor der er mulighed for at se og føle på varen inden man handler. Her er det også muligt at afhente varer der er bestilt på webshoppen. MinEgenVerden.dk er e-mærket og sender alle varer med miljøvenlig indpakning.