Milk Copenhagen Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | Juni

MilkCopenhagen.dk blev stiftet i 2008 af Trine Mathiasen, som har mange års erfaringer med indkøb og salg for luksuriøse tøjmærker til både børn og kvinder. Dette har mundet ud i børnetøjsfirmaet Milk Copenhagen, som er baseret på homeparties og salg på webshoppen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Milk Copenhagen:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra MilkCopenhagen.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-250 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Milk Copenhagens startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Milk Copenhagen Hele teamet bag Milk Copenhagen er passionerede omkring design og detaljer. Selve konceptet med internethandel, og home parties arrangeret af privatpersoner og de såkaldte ”shopping advisors”, muliggør at kunderne kan få luksus uden at sprænge budgettet. Kunderne kan selv arrangere arrangementer i deres private hjem, hvor Milk Copenhagens lokale Shopping Advisor tager ud og fremviser kollektionerne – eller der kan handles over webshoppen. Dermed skærer virksomheden de fordyrende mellemled af, så de kan tilbyde deres kunder de bedste priser. Tøjet laves i lækre forarbejdede materialer til børn i alderen i 2-14 år. Tøjet er lavet med hensyn til miljøet og med bæredygtighed i fokus. Designet er inspireret af tendenser i voksenmoden, og bliver genfortolket ned i børnehøjde med fokus på de skæve detaljer. Milk Copenhagen har både tøj til piger og drenge, og et mindre udvalg til voksne kvinder.