Miinto Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Maj

Miinto er en tøj- og modeforhandler som grundlagedes i 2009. Miinto har egen virksomhed i b.la. Sverige og Norge og er efter hånden blevet en af Nordens største webshops indenfor mode. Sortimentet er meget stort og byder på alt fra eksklusive mærker til træningstøj. Der findes flere end 100.000 produkter fra flere end 500 forskellige mærker i sortimentet, som løbende vokser sig større og større.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Miinto.dk:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Miinto.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Firmaet består af ungt personale som fortsat arbejder med at gøre Miinto til Danmarks største online modehus, så alle kunder er tilfredse med firmaets tjenester. Miinto er velanset blandt kunderne og har en bedømmelse på 9,5 af 10 på Trustpilot. Derudover har Miinto også modtaget adskillige forskellige priser og udmærkelser igennem årene. Miinto har blandt andet modtaget en pris fra FDIH E-Commerce Awards, som bedste B2C-firma i 2011 og i 2012 fik grundlæggerene udmærkelsen ”Entrepreneur of the Year.” Miinto indgår i Miinto Group, som har virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Nederlandene, og Spanien.

Rabatkoder og tilbud

Hvis du er på jagt efter rabatkoder og tilbud hos Miinto kan du godt regne med, at du stort set altid vil finde noget som sætter priserne endnu længere ned. Miinto har flere forskellige slags kampagner og priser til udvalgte produkter. Uanset årstiden findes der en REA-kategori som er fyldt med produkter med nedsatte priser. Udover kampagner og REA sker det dog også, at Miinto uddeler rabatkoder. Disse koder er ikke altid tilgængelige, men når de er det, så kan du spare en hel masse. Miintos rabatkoder er som regel procentrabatter, såsom 10% rabat, eller faste værdier, såsom 100 kr. når man køber for et vist antal penge.

Sådan anvender du en Miinto-rabatkode

 1. Gå ind på Miinto.dk
 2. Vælg de produkter du gerne vil købe og læg dem i kurven.
 3. Klik på kurven og gå videre til kassen når du er færdig.
 4. Udfyld personlige oplysninger og se listen over valgte produkter.
 5. Find rubrikken i højre hjørne, hvor der står ”Har du en rabatkode?” Dette felt kan være et andet sted ved mobilt brug af hjemmesiden.
 6. Indtast din rabatkode i dette tekstfelt.
 7. Tryk derefter på + for at lægge din rabatkode til.
 8. Din rabat trækkes fra det samlede beløb, så du kan gå videre og færdiggøre din bestilling.

Hurtig fakta om Miinto

 • Tøjsælger
 • Baseret i Danmark og grundlagt i 2009
 • Flere end 100.000 produkter
 • Produkter fra 500 mærker
 • 9,5 af 10 på Trustpilot
 • Prisbelønnet firma med adskillige udmærkelser
 • Virksomhed i fem lande (Danmark, Sverige, Norge, Nederlandene, og Spanien)
 • Del af Miinto gruppen