Miinga.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

Hvis du leder efter kvalitetsgarn til fordelagtige priser, så er Miinga.dk siden for dig! De handler med mærket DROPS, og er certificeret DROPS Superstore, så de tilbyder et kæmpe sortiment inklusiv populære typer om alpaca, baby merino og brushed alpaca silk til ekstra nedsatte priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Miinga:

Mindst 5-15% rabat

Mindst 5-15% rabat når du handler hos Miinga.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gnx32bk

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Miinga.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gnx32bk

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Miinga.dk Ved at købe stort ind sikrer Miinga dig nettets mindste priser, ofte sparer du hele 50% af udsalgsprisen! Og det er ikke kun kvalitetsgarn de sælger, men også strikkepinde, knapper, og andet udstyr, der kan være nyttigt i forbindelse af produktionen af kreativt håndarbejde. Der er også et udvalg af inspirerende strikkeopskrifter og -kits, og andet udstyr til fx hækling eller andet håndarbejde. De har lynhurtig fragt med GLS, ofte dagen efter bestilling, og for kun 29 kr. Køber du for over 499,- er fragten gratis! For 19 kr ekstra kan du også få leveret pakken lige til døren, enten på din privatadresse eller til en firmaadresse. Og er der noget, du er i tvivl om, kan du let få hjælp af Miingas kompetente kundeservice, som står klar til at hjælpe dig på telefon eller email. Så hvis du vil have det bedste materiale og DROPS udstyr til din strikning til nettets laveste priser, så er Miinga.dk siden for dig!