Menscare.dk Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juli

Menscare.dk er en dansk webshop som har specialiseret sig i produkter til mænd. Webshoppen blev etableret tilbage i 2005 og har kontor i Risskov. Menscare.dk bliver drevet i samarbejde med en anden webshop, nemlig Made4men.dk.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Menscare:

10% rabat

Mindst 10% rabat hos Menscare.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Menscare.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 700,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

MensCare.dk Tilsammen er disse to sider specialister i hudpleje, barbering, kropspleje, og generelt alt inden for personlig pleje til mænd. Menscare.dk har især et stort udvalg inden for barbering. Her finder kunderne alt hvad de skal bruge for at sikre sig en optimal barbering, som for eksempel barberolie, skum, gel, skægtrimmer, og pre-shave produkter. Webshoppen har også en side med produkter til eventuelle problemer der opstår i forbindelse med barberingen. Ud over barbering, har webshoppen også parfumer og undertøj til mænd, og en stor sektion med ansigtspleje. Her kan man finde alt fra ansigtsscrubs til produkter imod akne, og et udvalg af makeup. Hvad end kunden blot vil sikre sig et velplejet udseende, eller gerne vil tage skridtet videre, så har Menscare.dk alt hvad man skal bruge.