Meebox Rabatkode 2018 | 10-50% rabat | Juni

Meebox begyndte som en start-up i en kælder i Danmark. Nogle unge ildsjæle havde en vision om, at ændre den daværende hosting branche, som de syntes var dårlig til at levere den lovede tjeneste men god til at fange kunder i dårlige aftaler. Fem år senere er Meebox et af de største hosting firmaer i Danmark. Firmaet ejer omkring 45.000 domænenavne.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Meebox:

10-50% rabat

10-50% rabat hos Meebox.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hcyl3yk

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte webtjenester. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Meebox Meebox tilbyder et udvalg af hosting løsninger til kunder som gerne vil starte en blog, drive en webshop, have et forum, eller eje en hjemmeside. Udover domænenavne tilbyder Meebox også webhotel, Cloud VPS, og webhotel re-seller tjenester til forskellige priser. Webhotel koster fra 10 til 100 kroner i måneden.

På hjemmesidens blog udgiver Meebox nyttige tips til at fikse WordPress sider, forbedre ens webshops ydeevne, etablere gode arbejdsrutiner, og vælge et godt domænenavn. Meebox byder på en kundeservice som er åben 12 timer i døgnet.

Meebox har en kunderangering på 8,1 ud af 10 på Trustpilot (1290 anmeldelser). Firmaets hovedkvarter ligger i København. Det er muligt at betale med Dankort, eDankort, VISA, MasterCard, Maestro, VISA Electron, PayPal, eller bankoverførsel.