Mecindo Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | December

Mecindo.dk sælger håndkøbsmedicin og andre produkter fra apoteker. Siden har et bredt udvalg af både helsekost, kosttilskud, personlig pleje, fitness, og håndkøbsmedicin. Mecindo.dk er den danske afdeling ud af en lang række kæder, som dækker flere lande.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Mecindo:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Mecindo.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-250 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Mecindos startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Mecindo Mecindo.dk blev startet i 2012 og har base i Storbritannien, hvor de også er momsregistreret. Firmaet drives af kvalificerede farmaceuter og opererer efter de højeste faglige standarder. Selve webshoppen er e-mærket, men Mecindo er også et registreret online apotek hos General Pharmaceutical Council i England. Derfor kan forbrugerne være helt trygge ved at handle hos Mecindo.dk. Deres kundeservice har åbent alle hverdage, og derfor kan kunderne nemt ringe ind med spørgsmål til deres produkter. Takket være Mecindo.dk, har forbrugerne nu mulighed for at bestille apoteksvarer online og få dem leveret til døren i diskret indpakning – dette er et stort ønske hos mange forbrugere, og sparer dem for generende besøg hos et fysisk apotek.