Me & the Met Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & 50-200kr | Juli

Ved første øjekast ligner Me & the Met bare en almindelig webshop med stilfuldt designertøj og modegenstande. Men kigger man dybere, er siden faktisk en unik life-saver for det modebevidste storbysmenneske.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Me & the Met:

20% rabat

20% rabat eller mere hos MeandMet.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Me & The Met De tilbyder nemlig levering på blot en time inden for Københavnsområdet i aftentimerne, med særligt henblik på at redde fortabte sjæle i håbløs tøjkrise. Så står man en fredag aften med klædeskabet spredt ud over gulvet og har absolut intet at tage på, kan man lynhurtigt finde noget lækkert hos Me & the Met og have det i hånden inden for den næste time. Bor man udenfor dette område, kan man ikke nyde timeleveringen, men man kan få leveret sin ordre gratis indenfor et par dage. Me & the Met tilbyder en samling både danske og internationale modebrands, såsom Ganni, Vanessa Bruno, Filippa K og Kokoon, og giver desuden en række tips og stylingidéer taget direkte fra verdens modecentre som New York, Paris, London og Milano. Derudover står kundeservice altid klar til at hjælpe og rådgive, både med modevalg og med handel på siden. Og tilmelder man sig nyhedsbrevet, har man mulighed for at vinde et gavekort på 2000 kr. til sæsonens sprødeste tendenser.