Mattersshop Rabatkode 2019 | 15-30% rabat & Gratis fragt | December

Mattersshop.dk blev etableret i 2007, og i 2009 blev webshoppen åbnet. Mat*ters’ primære fokus er på dørmåtter i alle afskygninger. Kunderne finder både dørmåtter med sjove tekster eller print, og dørmåtter i forskellige materialer som sten eller kokos. Men deres sortiment inkluderer også terrassevarmere, parasoller, hængekøjer, og udendørspejse.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Mattersshop:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Mattersshop.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Mattersshop.dk Mattersshop.dk sælger både produkter fra deres eget design samt andre produkter til hjemmet. Deres mål er at sælge designprodukter i den højeste kvalitet, og de indgår kun samarbejde med firmaer som har de bedste produkter inden for deres kategori. Udover at deres produkter bliver solgt på webshoppen, forhandles de også i Mat*ters’ fysiske butikker, som ligger i Europa og i New Zealand. Når kunden køber to produkter eller mere i webshoppen, eller handler for over 500 kroner, er der gratis og lynhurtig levering. Webshoppen tilbyder kundesupport via e-mail eller over telefon, hvor kunden dog nogle gange først skal lægge en besked og så blive ringet op igen.