Manostiles Rabatkode / Rabatkupon 2018 | 10-25% rabat & Fri fragt | Juli

Manostiles.dk er en dansk webshop, som designer funktionelt interiør i skandinavisk stil. Firmaet blev startet i 2011 og ejes af CEO Mette Lindeberg, som egentlig har baggrund i den finansielle verden. Hun valgte dog i stedet at tage springet og arbejde med sin passion – nemlig at skabe æstetisk, personligt, og ikke mindst funktionelt design til det moderne hjem.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Manostiles:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere hos Manostiles.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Manostiles Derfor er alle Manostiles stilfulde designs og print også kreeret af Mette Lindeberg selv. Manostiles’ produktsortiment spænder bredt, men er primært tilbehør til både stuen, køkkenet, børneværelset og soveværelset, samt sengetøj og andre former for tekstiler. Webshoppens designs er primært inspireret af naturen, hvilket fungerer som den røde tråd i sortimentet. Dette kombineret med en klar grafisk kant, gør det muligt at bruge Manostiles’ design på tværs af stil. Langt de fleste kunder vil derfor opleve at de kan finde produkter hos Manostiles som passer ind i deres hjem, uanset hvordan det er indrettet. Alle produkterne er også økologiske, og lavet med kvaliteten for øje.