Manillo Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | Juni

Manillo.dk er drevet af Save Nordic ApS, og er en webshop der forhandler et bredt sortiment af hverdagsprodukter, samt spændende nye produkter som ikke er til at finde i andre butikker. Hver uge kommer der nye produkter i sortimenter, som dækker over alt lige fra udstyr til børn, elektronik, husholdning, og kontoret.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Manillo:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Manillo.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri fragt

Fri fragt når du handler hos Manillo.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 395,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Manillo Derudover har Manillo også en sektion med her-og-nu tilbud, hvor kunderne inden for et begrænset tidsrum kan få store rabatter på udvalgte varer inden for alle kategorier. Manillo arbejder hele tiden på at tilbyde deres kunder den bedste handel, hvilket vil sige kvalitetsvarer til lave priser, hurtig levering, og god service. Hvis kunden handler inden kl. 14 på hverdage, bliver deres bestilling afsendt allerede samme dag. Hvis en vare er midlertidigt udsolgt, kan kunderne også skrive sig op til at få besked om hvornår varen kommer på lager igen.