Makeup-Online.dk Rabatkode 2018 | 20% rabat & Gratis fragt | December

Makeup-online.dk er et familieejet firma som blev grundlagt i 2010, og forhandler alt inden for skønhed. Kunderne kan finde både makeup, neglelak, hår- og hudpleje, spa, og meget mere i det brede sortiment.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Makeup Online:

20% rabat eller mere

20% rabat eller mere når du handler hos Makeup-Online.dk

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hnbr98c

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbudsprodukter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Makeup-Online.dk

VIS RABATKODE

tinyurl.com/h76lrq3

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Makeup Online Makeup-online.dk har det som mål at give danske kunder mulighed for at købe produkter der normalt ikke sælges i Danmark, eller kun sælges ganske få steder. De forsøger at finde de bedste produkter, og dette sker blandt andet ved hjælp af research arbejde, hvor de ser på hvordan kunderne responderer på produkterne. Herigennem forsøger de at finde de bedste match, også fra ukendte mærker som ville passe godt ind i deres kunders behov. Makeup-online.dk er nemlig klar over at god makeup ikke altid er lig med dyre priser, og at det afhænger mange faktorer – som for eksempel pigmentering, drøjde, og holdbarhed. Teamet bag Makeup Online består af Morten og Shila, hvoraf Shila står for det meste af kontakten med kunderne. Webshoppen udsprang af en passion for anderledes og interessant makeup, som hele tiden udfordrer billedet af hvordan hverdagsmakeup kan se ud.