Luxo Living Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | Juli

LuxoLiving.dk startede i 2007 med at være en fysisk butik i Herning. Kun seks måneder efter blev webshoppen oprettet. LuxoLiving er en boligbutik som sælger alt der hører til i et hjem – lige fra illustrationer til køkkenting. De har nogle af de mest populære mærker, både klassikere og nye favoritter, heriblandt Kähler, Lyngby, Nomess Copenhagen, og Gubi.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Luxo Living:

15% rabat

15% rabat eller mere hos LuxoLiving.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri fragt

Fri fragt når du handler hos LuxoLiving.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Luxo Living Webshoppen har et stort og varieret udvalg, både hvad angår selve varesortimentet, men også priserne. Derfor findes der noget for enhver kunde og enhver pengepung. Det er nemlig vigtigt for LuxoLiving at kunderne får en følelse af at man godt kan skabe forandring i hjemmet uden at bruge en mindre formue på det. Det vigtigste er nemlig at føle sig inspireret efter man har besøgt webshoppen eller den fysiske butik. LuxoLiving går op i hele tiden at udfordre og udvikle sig. Derfor vil de gerne være med hele tiden og være blandt de første med nye tendenser inden for boliginteriør. Dog er kundeservice det allervigtigste for webshoppen, og de går op i at alle kunder føler sig godt behandlet – uanset hvor meget eller hvor lidt de køber.