Luxbeauty Rabatkode 2019 | 15% rabat & Gratis fragt | December

Luxbeauty.dk er en webshop som forhandler skønhedsprodukter til kvinder. Luxbeauty har især utrolig mange neglelakker, men har også produkter inden for ansigtspleje, makeup, hår, negle, og meget mere. Derudover har webshoppen også et økologisk sortiment. Luxbeauty har kendte mærker, som Ciaté, eos, Orly, og Deborah Lippmann.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Luxbeauty:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere når du handler hos Luxbeauty.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/j2e88l3

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte sale-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Luxbeauty.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/j5jj9em

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Luxbeauty Derudover har de også kult-mærker, som Burt’s Bees. Webshoppen køber udelukkende deres produkter hjem fra officielle distributører eller direkte hos producenterne. Luxbeauty går også meget op i at levere den allerbedste service til deres kunder, og derfor tilbyder de også deres kunder at kontakte dem, såfremt de ønsker en bestemt neglelak. Herefter vil Luxbeauty kontakte deres leverandører og forsøge at skaffe den hjem, selvom der nogle gange godt kan gå lidt ud over prisen på varen. Luxbeauty tilbyder betaling med betalingskort, Swipp, PayPal, og en af de nyere tiltag – nemlig Viabill, hvor kunden kan købe varer på afbetaling. Ved køb på over 500 kroner, er fragten gratis, men ellers koster det 39 kroner.