Luksushuse.dk Rabatkode 2018 | 10%, 15%, 20% rabat | Maj

Luksushuse.dk tilbyder luksus sommerhuse i danmark, Sverige, og Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 2003, og fokusere på store luksus sommerhuse, alle indrettet med spa og sauna. De er med fra første spadestik er taget på sommerhusene og kan derfor give dig den bedste rådgivning, så det perfekte hus bliver fundet til din ferie.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Luksushuse.dk:

Gode rabatter og tilbud fra Luksushuse.dk

10-25% rabat, 50-2000kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tc.tradetracker.net/?c=15302&m=12&a=252253&u=%2F

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Luksushuse.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Deres sommerhuse med pool, fås i størrelsen 14 - 24 personer, og de fleste af dem er udstyret med både modstrømsanlæg og vandrutschebane. Sommerhusene er desuden indrettet med aktivitetsrum og de forskellige sommerhuse kan byde på aktiviteter som billard, airhockey, dart, bordtennis, og playstation, så selv de mest regnfulde dage kan byde på hygge og sjov. Ønsker man kæledyret med på ferie, kan dette også lade sig gøre. Luksushuse.dk tilbyder specialle sommerhuse hvor man kan have op til 2 kæledyr med, og endda et par sommerhuse hvor der er hundegårde til den firbenede.

Luksushuse.dk egner sig til den store familie, men også hvis man har brug for et sted at holde den store fest, eller hvis firmaet skal afsted på en hyggelig medarbejder weekend.

Rabatkoder og tilbud