LowCarbstore Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juli

LowcarbStore er en online fødevarerbutik med 100 % på LCHF-livsstilen. LCHF som et en forkortelse for Low Carb High Fat er blandt tidens mest populære trends inden for ernæring. På LowcarbStore har alle produkter det til fældes, at de indeholder mindst muligt kulhydrat.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra LowCarbstore:

7-15% rabat

7-15% rabat eller mere hos LowCarbstore.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos LowCarbstore.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 600,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

LowCarbstore LowcarbStore er som alle gode supermarkeder inddelt i forskellige afdelinger. Her er det ikke frugt og grønt eller tørkonserves, men i stedet kategorier som fx sukkererstatning, morgenmad, kosttilskud og proteinpulver. Butikken har et godt udvalg af alternative produkter som erstatning for eks. knækbrød, mysli, paste og sukker.

På de virtuelle hylder finder du brands som alle med hang til Low Carb diæten kender, nogle af de mere kendte er: Bagerina, Semper, Urtekram, Sukrin, Atkins, Biogan, Ölmühle Solling, Natur Drogeriet og Funktionel Mad.

Udover et stort udvalg af produkter med lavt indhold af kulhydrat har butikken også en sektion med opskrifter og generel information om low carb diæten. LowcarbStore er en af de højest scorende butikker på Trustpilot hvor den med fremragende 9.5 tilhører den absolutte elite.