Livingshop Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & Fri Fragt | Juli

I både Blåvand og Holstebro finder man en indretningsbutik, der har et unikt udvalg af møbler og brugskunst til enhver smag. Den hedder Livingshop og har også en webbutik, hvor man kan finde hele sortimentet i en letoverskuelig sortering, shoppe efter farve, gaveidéer eller mærker, og få det sendt direkte til døren!

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Livingshop:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Livingshop.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Livingshop.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Livingshop Fragten er billig og hurtig, og hvis du køber for over 399 kr. er den gratis. Skulle møblet ikke passe ind, er der 30 dages fuld returret. Livingshop tilbyder en unik blanding af dansk design, brugskunst, belysning, livsstilsprodukter og meget andet. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, er du med i en konkurrence om et gavekort til siden og får tilsendt særlige tilbud og informationer. Populære mærker som House Doctor, Vipp, Ferm Living og Muuto kan findes sammen med et hav af andre, som balancerer kvalitet og pris på den bedste måde. Har du problemer med at vælge, eller leder du efter noget meget specifikt, så er den exceptionelle kundeservice altid klar til at hjælpe. Livingshop er e-mærket, hvilket vidner om både sikkerhed og kvalitet i deres online handel. Så skal du til at indrette et nyt rum, eller mangler du bare lige en vase til at pynte, så er livingshop stedet for dig.