Linuspro Rabatkode 2018 | 10-50% rabat & Fri fragt | Juli

Kvalitet, kontrol og sikkerhed er de centrale begreber hos LinusPro, et dansk firma, der beskæftiger sig med at producere og sælge højkvalitetskosttilskud. En skarp kontrol og høj standard for, hvor og hvordan produkterne produceres, giver LinusPros kunder forsikring om, at produkterne er af højest mulig kvalitet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Linuspro:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Linuspro

Gratis leverering, 10-30% rabat, 100-500 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/zudu745

Se Linuspros startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

LinusPro Uanset om det er kreatinpulver, proteinbarer eller vægttabsprodukter er de produceret af godkendte råvarer og efter dansk lovgivning og anbefalinger. LinusPros produkter er rettet mod sportsudøvere, der er seriøse omkring deres træning, og vil have det bedste af det bedste til at understøtte deres udvikling. Alle pulverprodukter er produceret og pakket i Danmark, og alle produkter, der indeholder mælk, får dette fra EU-køer, for at sikre, at mælken ikke indeholder unødige tilsætningsstoffer eller fx antibiotika, og at den er behandlet som reguleringen foreskriver. Foruden den høje kvalitetsgaranti tilbyder virksomheden også levering indenfor 24 timer, og helt gratis ved køb for over 500 kr., samt en returret der varer hele 365 dage. Og skulle man være i tvivl om sit behov, sidder LinusPros kundeservice klar til at rådgive, og på hjemmesiden findes også en informativ blog om træning, kost og livsstil, samt en lang liste ’ambassadører’ - seriøse eller professionelle atleter - der fortæller om deres erfaringer og anbefalinger.