Like2Move Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Like2Move.dk er en dansk webshop som sælger udstyr til børn. Like2Move har base i Nykøbing Falster, og er stiftet af Kenneth Madsen. Ideen til Like2Move.dk udsprang af troen på, at fysisk aktivitet ikke kun er godt for børnenes motorik og sundhed, men også at fysisk aktivitet også påvirker børns indlæring, koncentration, og trivsel.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Like2Move:

10% rabat eller mere

10% rabat eller mere hos Like2Move.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Like2Move.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 1600,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Like2Move Ifølge sundhedsstyrelsen skal børn være fysisk aktive i mindst 60 minutter om dagen, og Like2Move.dk tilbyder produkter der nemt kan opfylde dette behov. Webshoppen tilbyder legetøj som motiverer børn til bevægelse, og udvikler deres motoriske evner. Der findes produkter både for børn der i forvejen er aktive, eller skal i gang med det. Alle produkter er udvalgt med baggrund i egne erfaringer samt inspiration for fagfolk, som arbejder med børns motoriske udvikling. Kvalitet og evne til at udvikle og stimulere børn, er de vigtigste nøgleord når der skal indkøbes nye varer til webshoppen. Har Like2Move.dk ikke lige det produkt som kunderne søger, er de åbne overfor forslag og ideer til nye tiltag på deres webshop.