Rabatkode Lenson 2017 | Juni

LensOn sælger kontaktlinser på internettet. Firmaet blev grundlagt i Stockholm i 2004 og idéen bag det er at tilbyde de mest brugervenlige varer og tjenester på markedet for øjen- og synspleje samt mode og skønhed. Det er muligt at købe de samme produkter på LensOn som man ville købe hos øjenlægen – og det er som regel markant billigere.

Lenson På dette store udvalg kan man finde produkter såsom endagslinser, ugelinser, månedslinser, farvede linser, døgnlinser, toriske linser, progressive linser, multifokale linser, øjendråber, linserens, linseetui, og saltvandsløsninger.

Alle produkterne kommer fra kendte mærker såsom Air Optix, Biotrue, Opti-Free, PureVision, Acuvue, Dailies, Eye Love Crazy, FreshLook, SofLens, og ReNu. Alle de produkter som sælges på LensOn er originale produkter som kommer direkte fra kendte producenter såsom Johnson & Johnson, Alcon, CIBA Vision, Bausch & Lomb, og Cooper Vision. Sortimentet byder også på et udvalg af briller og solbriller fra mærker såsom Ray-Ban, Oakley, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, og Polaroid.

LensOn er stolte af at tilbyde hurtige leveringstider, så de sender bestillinger samme dag som de angives, medmindre produktet ikke haves på lager.