Lekmer Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & Fri fragt | Juli

Lekmer.dk er Nordens største webshop der forhandler udstyr, legetøj, tøj, og tilbehør til børn. Her finder børnefamilien alt hvad de har brug for til alle slags børn. Firmaet blev grundlagt i 2006 og har hovedkontor i Sverige.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Lekmer:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Lekmer.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte outlet-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Lekmer Det ejes i dag af Qliro Group, Patric Palmefjord, Niklas Jarl, og John Englund. Qliro Group ejer en række andre store nordiske selskaber, herinder Nelly.com og CDON.com. Lekmers ambition er at blive den største og bedste forhandler på nettet i hele Norden når det angår børn og alt hvad der hører med til dette. Dette mål forsøger de at nå ved at tilbyde deres kunder populære produkter til de bedste priser på markedet. Priserne bliver blandt andet holdt nede ved udelukkende at Lekmer kun sælger deres varer på nettet og ikke i en fysisk butik. Dette kombineret med en effektiv og god kundeservice, er med til at give Lekmer så stor succes. Leveringen skal også være hurtig og ligger fra 49 kroner. Der er fri fragt ved køb over 1000 kroner, og derudover kører Lekmer.dk jævnligt kampagner hvor kunderne kan få fri fragt på deres ordrer. Lekmer har indtil videre betjent over en million kunder i Norden.