Legecentret.dk Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Gratis fragt | Juni

Legecenteret.dk er en dansk webshop, der er baseret i Ribe, og som sælger legetøj til børn og barnlige sjæle. Siden har legetøj i et væld af kategorier, som spænder utrolig bredt. I alt har Legecenteret.dk mere end 2000 forskellige produkter i deres sortiment.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Legecentret:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Legecentret.dk

Gratis fragt, 10-25% rabat, 50-200 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/hzpcb2m

Se Legecentrets startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Legecentret For de lidt mere voksne kunder eller store børn, har Legecenteret ATV’er og Pocketbikes, beerpong borde, spilleborde, metaldetektorer, og udstyr til overvågning. Legecenteret har dog også mere klassisk legetøj for de yngre, lige fra legehuse og legetøjskøkkener til gyngeheste og dukkevogne. Derudover forhandler webshoppen også nogle større ting, som trampoliner og ikke mindst hoppeborge – lige fra de små modeller, til de helt store med blæsere. Hvis kunderne ikke er sikre på hvad de først skal tage et kig på, har Legecenteret.dk også en lille liste ude i siden hvor de viser nogle af de mest populære produkter de sælger. Legecenteret.dk er naturligvis e-mærket, så kunderne er omfattet af køberbeskyttelse og har garanti for at siden er legal.