Leg-Hobby.dk Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Leg-Hobby.dk er en af Danmarks ældste webshops på markedet. Leg & Hobby blev startet af Claus Olsen tilbage i 1975, og gik online i 1997 som en af de første butikker i Danmark. I 2011 overtog Ronni Høgh butikken, og i april 2014 besluttede Leg & Hobby sig for udelukkende at koncentrere sig om webshoppen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Leg og Hobby:

10% rabat eller mere

10% rabat eller mere hos Leg-Hobby.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Leg-Hobby.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 1000,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Leg-hobby.dk Hos Leg & Hobby finder kunderne et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Oprindeligt solgte butikken kun legetøj, men har senere udvidet med løbehjul, løbecykler, skøjter og skateboards. Webshoppen har 8 forskellige kategorier, lige fra rulleskøjter og legetøj til beklædning, med dertilhørende undermenuer – for eksempel puslespil eller skoletasker. Herefter kan kunderne selv filtrere udvalget i forhold til pris. Især bondegård-legetøj og familiespil er nogle af de mest populære kategorier. Webshoppen har også en tilbudssektion inddelt efter hvor mange procent kunderne kan spare. Leg & Hobby har gebyrfri betaling og leverer varerne indenfor 1-2 hverdage. Kunderne får fri fragt hvis de køber for over 1000 kroner. Webshoppen er aktiv på Facebook og Twitter.