LEDsale Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

LEDsale er en af de førende forhandlere af LED-belysning i Danmark. Firmaet tilbyder et stort udvalg af LED-belysningsprodukter såsom lamper, lysrør, LED-lister, spotlights, strålekastere, akvariebelysning, og plantebelysning. Derudover byder sortimentet også på lommelygter, julelys, udendørslys, og tilbehør.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Lampemesteren:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos LEDsale.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/ydezej4t

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos LEDsale.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=22889&m=12&a=252253&u=%2F

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 1000,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

LEDsale Firmaet byder også på et stort udvalg af LED-pærer. De ligner traditionelle pærer, men har de samme energibesparende egenskaber som LED-lys.

LEDsale byder på en Knowledge Base som guider dig igennem LED-belysningens verden. Her kan du få svar på alle din LED-relaterede spørgsmål samt finde beskrivelser af forskellige klassificeringssystemer. Derudover vil du også finde en ordliste som oversætter de forskellige LED-specifikke begreb.

LEDsale siges at have de laveste priser på det danske LED-marked. Derudover tilbyder hjemmesiden også 100% prisgaranti, hvilket indebærer, at LEDsale matcher prisen hvis du skulle finde produktet til en lavere pris andetsteds henne.