Ledproff Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

Ledproff.dk er en dansk webshop med base i Ribe. Ledproff sælger et kæmpe udvalg af LED-pærer og arbejder på at få danskerne til at skifte fra de velkendte gløde- og halogenpærer. LED er et meget bedre og billigere alternativ, som også er sundere for miljøet – kort sagt er det fremtiden inden for belysning.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Ledproff:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Ledproff.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zaa2ty5

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte salg-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Ledproff.dk Inde på siden, har Ledproff også udførlige trin-for-trin guider til for eksempel hvordan man finder de rette LED pærer til sine lamper. De har også målrettede udvalg til deres kunder. En håndværker har for eksempel brug for pærer som kan holde i lang tid, og som er fleksible til både biler, afspærring, og til belysning de steder hvor der er lang til en stikkontakt. Det er naturligvis anderledes for privatkunden, som kan få LED-pærer til både indendørs og udendørs belysning, og igen for den erhvervsdrivende, produktionen eller lageret, osv. Disse typer er blot et udsnit af de kunder som Ledproff.dk kan levere løsninger for.