Ledking.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

LEDking Sælger alt inden for LED belysning. De har et bredt udvalg af LED pære og belysning til alle tænkelige situationer. Både til inde og ude, hjemme og på kontoret. De har butiks belysning, belysning til park og vej, og LED lyseffekter. De har nødbelysning, indirekte belysning, og advarselslys. De har også LED armaturer, adapter, paneler og LED aluprofiler.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Ledking.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Ledking

Gratis leverering, 5-30% rabat, 50-300 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y74vcc85

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Ledkings startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Ud over LED sælger LEDking også halogenpære og halogenspots, lyskæder, sparepære, og vintage pære. De har desuden et udvalg af Daxtor produkter, el-artikler, lyskilte, samt OBDII fejlkodelæser der bruges til at finde fejl på motoren i din bil. De har også en række værktøjssæt, og coast lygter.

Desuden sælger de de populære tivoli lights, der giver et blødt eventyrligt lys både ude og inde. Og alle LEDkings tivoli lights er med LED pærer, så du for lang levetid og biliigt strømforbrug.

Køber du for over 1000 kr får du fri fragt og der er dag til dag levering, samt 30 dages fuld returret. Desuden finder du også oplysende artikler omkring lumens vs watt, til dem der gerne vil lidt dybere ind i betydningen af hvilken pære du bruger.