LCHF Butikken Rabatkode 2018 | 5-35% rabat & Fri Fragt | Juni

LCHFbutikken.dk er en dansk webshop der har specialiseret sig i at sælge produkter til kunder der følger en LCHF eller 5:2 livsstil. Webshoppen har base i Bagsværd, og er naturligvis underlagt kontrol af Fødevarestyrelsen. Rapporten er tilgængelig på hjemmesiden.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra LCHF Butikken:

Mindst 5-10% rabat

5-10% rabat eller mere hos LCHFButikken.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos LCHFButikken.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 600,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

LCHF butikken LCHF butikkens varesortiment er utrolig bredt og dækker langt de fleste madtyper som er nødvendige for hhv. en LCHF og 5:2 livsstil. Webshoppen har alt lige fra kosttilskud, krydderier, og rawfood, til te, tørret frugt, mel og nødder. Derudover har de også en række nonfood produkter, som for eksempel bøger, køkkenudstyr, og sæbe. For at gøre indkøbene lettere for kunderne, har webshoppen har en søgefunktion, hvor kunderne kan søge på specifikke produkter eller blot de varer der er på tilbud. Derudover har LCHF butikken også en sektion med nye produkter og en sektion med kundefavoritter, så man hurtigt kan danne sig et overblik. Leveringstiden ligger på omkring 1-2 hverdage og fragtprisen er 39 kroner. Fragten er gratis hvis kunden handler for mere end 600 kroner.