LampeExperten Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juni

Lampeexperten.dk er en dansk hjemmeside som forhandler lamper i alle afskygninger. Webshoppen er blandt andet godkendt forhandler af Louis Poulsen, og sælger også lamper fra mærker som Le Klint og Frandsen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra LampeExperten:

Mindst 5-15% rabat

Mindst 5-15% rabat når du handler hos LampeExperten.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gm7glts

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbud-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos LampeExperten.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jcj8snu

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 799,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

LampeExperten Nøgleordene er høj kvalitet, god pris, og lækkert design. Siden ejes og drives af El-gården Varde, som er et firma der blev etableret helt tilbage i 1972 af lokale el-installatører i området. Her fungerede firmaet som et centralt indkøb samt showroom. El-gården Varde ejes af Anni Thomsen og hendes datter Trine.

Lampeexperten.dk blev lanceret i 2008, og derfor har webshoppen været med hele vejen i udviklingen af den danske handel på nettet. Derfor har de mange års erfaring med alt lige fra kundesupport til levering. Lampeexperten går op i at give deres kunder en god oplevelse hver gang, og forsøger altid at blive klogere, så de kan gøre det endnu bedre til næste gang. Ud over hjemmesiden, findes der også en fysisk butik, hvor kunderne kan få hjælp til at samle og installere deres varer.