Labforum Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

LabForum.dk er en online butik, der sælger tøj, sko og produkter inden for skateboard. Firmaet LABCPH ApS der står bag LabForum.dk kommer oprindeligt fra Danmark. I de seneste år har virksomheden udvidet og i dag opererer virksomheden i flere lande. Bortsett fra Danmark har LABCPH ApS også virksomhed i Sverige og Norge.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Labforum:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Labforum.dk.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=5028&pid=18852&deeplink=http%3A//www.labforum.dk/outlet

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos Labforum. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

LabForum hævder selv at have Danmark bedste og største udvalg af skateboard produkter og med hensyn til webshoppens enormt brede sortiment, forsøger de alligevel virkelig at leve op til, hvad de hævder. Sortimentet omfatter skateboard sko og sneakers, skateboards og skateboard tilbehør, men også tøj såsom jakker, huer, hættetrøjer, sweatshirts, bukser og jeans. Uanset om du er på udkig efter en cool hat at skate rundt med eller nye hjul til dit bræt, er det meget sandsynligt, at du vil finde, hvad du har brug for på LabForum.dk.

Andre produkter af LabForum / LabCPH er af høj kvalitet og kommer fra de velkendte varemærker Real, Krooked, Antihero, Plan B, Deathwish, Baker, Spitfire og Bones. Beklædning og fodtøj kommer også fra flere kendte mærker som Nike SB, 10.Deep, Adidas Skateboarding, Levi's, Adidas, KR3W, Thrasher, Vans, New Balance, Stussy, ombooke, Puma og Asics.

Medarbejdere i LabForum har over 20 års erfaring i salg af skateboard produkter, og hvis du har brug for hjælp med noget, bør du derfor ikke tvivle med at kontakte deres kundesupport. Kundesupport er tilgængelig fem dage om ugen via telefon og e-mail.