Kvinde-Univers.dk Rabatkode 2018 | 15-20% rabat & Fri fragt | Juli

Siden 2005 har Kvinde-univers.dk udviklet sig til at være en af de største forhandlere af sexet lingeri, sexlegetøj, sexede udklædninger og alt andet tilbehør, der skal til for at gøre livet i soveværelset lidt mere interessant.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kvinde-Univers:

15% rabat

15% rabat eller mere når du handler hos Kvinde-Univers.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zggx7wz

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbuds-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler for mere end 500,- kroner hos Kvinde-Univers.dk.

VIS RABAT

tinyurl.com/gu9k5ah

Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kvinde-univers Der er noget for enhver kvinde - om man så er single eller i parforhold, tynd eller plus size, kinky eller konservativ, så skal man nok kunne finde noget, man synes er spændende. Og er man ude efter noget mere afslappet, tilbyder siden også kimonoer og mere casual undertøj, til de dage hvor man ikke lige føler for at hoppe i kaninørene inden sengetid. Kvinde-univers er også meget opmærksomme på, at det ikke er alle, der vil have at naboen eller værelseskammeraten kender til deres forbrug af sexlegetøj, så alle pakker sendes diskret, hurtigt og, hvis man køber for over 500 kr., gratis. Der er også 30 dages fuld returret, og skulle der opstå problemer er sidens kundeservice i top. Kvinde-univers er e-mærket, og altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige BH-størrelse, det rigtige legetøj eller give en god idé til en fræk gave til di udvalgte. Så om du skal bruge et catsuit eller et par sutsko, kan du finde det på Kvinde-univers.dk.