KOTO.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Koto.dk sælger klassisk babering til den moderne mand. De vil levere de flotteste barberskrabere, de skarpeste barberblade, og de lækreste plejeprodukter fra Hawkins og Brimble, til rimelige priser og med fri fragt.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra KOTO.dk:

Gode rabatter og tilbud fra KOTO.dk

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ydalhgek

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se KOTO.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

På siden finder du et udvalg af startpakker, fra den simple startpakke til 149 kr til den helt store pakke til 529 kr. Du kan også købe refil pakker, fra simple barberblade til store pakker med alt til det store skæg.

Det er selvfølgelig også muligt bare at købe produkterne enkeltvis, og du finder produkter som barberkoste, skæg voks, preshave scrub, shave balm, shaving cream, og skæg olie.

Du kan også blive medlem af koto.dk og få leveret dine barberblade direkte til døren. Du bestiller en velkomstpakke, og efter 14 dage vil du så modtage dit første sæt af nye blade. Du har mulighed for at ændre, pause eller opsige dit abonnement når det passer dig, og der er ingen bindinger. Og så er der selvfølgelig gratis fragt på alle dine pakke, og livstidsgaranti på selve skraberen.