Kostumelandet Rabatkode 2018 | 15% rabat & Fri fragt | Juli

Hvis du leder efter et kostume til fastelavn, halloween, sidste skoledag eller årets største kostumefest, så har Kostumelandet helt sikkert det, du skal bruge. Tonsvis af forskellige udklædninger til både mænd, kvinder og børn fås i en overskuelig oversigt og til garanterede priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kostumelandet:

15% rabat

15% rabat eller mere når du handler hos Kostumelandet.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hvd88dh

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler for mere end 500,- kroner hos Kostumelandet.dk.

VIS RABAT

tinyurl.com/hr4luhn

Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kostumelandet Om det er et fuldt barokmaskebalskostume med kæmpe kjole og paryk eller blot neonfarvede benvarmere til en 80’erfest, så kan du finde det blandt de over 50 kategorier af udklædning. Kostumelandet tilbyder også tilbehør og dekorationer til hvis det er dig, der holder festen, eller hvis du bare vil gøre stuen lidt mere (u)hyggelig til Halloween. De sender hver dag, og bestiller man inden kl 13 har man sit kostume dagen efter. Slår man sig sammen med en ven, eller skal man bruge flere kostumer, så det løber op over 500 kr., får man fragten gratis. Og er man helt oppe over 1000 kr. får man 10% rabat på ordren! Så skal man holde en stor udklædningsfest, eller er man en hel gruppe, der skal af sted, så er Kostumelandet det perfekte sted at skaffe udstyr. Og så har de prisgaranti, så du finder ikke deres udvalg billigere andre steder på nettet!