KopK Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

KopK.dk forhandler isenkram i alle afskygninger. Uanset om man mangler bordpynt, noget til køkkenet, eller en hårtørrer, så har KopK hele udvalget. De fører både kendte danske designs, såvel som ikoniske designs fra udlandet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra KopK:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos KopK.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jv4tcue

Du behøver ingen rabatkode. Gælder "Ugens Tilbud". Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos KopK.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jv4tcue

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

KopK Derudover har de også et ekstra nedsat udvalg, hvor kunderne kan finde besparelse på op til 75%. KopK har de bedste mærker inden for stort set alle kategorier – lige fra Kay Bojesen og Eva Trio til Royal Copenhagen og Georg Jensen. Der er derfor lidt for enhver smag, og firmaet er altid meget kritiske med kvaliteten af varerne. KopK.dk er derfor et go-to sted, uanset om kunden skal bruge en urtekniv eller gerne vil opgradere boligindretningen lidt.

Udover at tilbyde kvalitetsprodukter til private kunder, kan firmaer også købe julegaver til alle deres ansatte. KopK sørger for at finde den perfekte gave, som tiltaler alle og rammer bredt. Derudover er webshoppen naturligvis e-mærket, tilbyder fri fragt på ordrer over 499 kroner, og er vinder af Børsens Gazelle-pris i 2013.