KOMBATIBEL.dk Rabatkode 2018 | 50-100kr & 10-25% rabat | Juni

Kombatibel.dk er en webshop med base i Ribe, som sælger blækpatroner og tonere til alle de populære printere på markedet. Dette er for eksempel Brother, Epson, HP, og Dymo. Kunden går ganske enkelt ind og følger et par lette trin, og så kommer alle de forskellige produkter frem. Ifølge firmaet selv, skal det være enkelt og billigt at handle hos dem.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kombatibel:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Kombatibel.dk

10-25% rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/jy7on7q

Se Kombatibels startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Kombatibel Kombatibel har garanti på alle deres produkter, hvilket betyder at kunden kan være helt sikker på at produktet virker i deres printer – og hvis ikke, bytter firmaet det. Kombatibel har mere end 800 forskellige produkter på lager, og derfor er der helt sikkert noget der passer til enhver kundes printer. Webshoppen sender varerne fragtfrit hvis der handles for over 499 kroner. Kombatibel.dk er autoriseret Bullguard Antivirus forhandler, så hvis kunden bruger mere end 1000 kroner, giver webshoppen et gratis Bullguard antivirusprogram med i købet. Antivirusprogrammet har en værdi af 549 kroner. Derudover er webshoppen også e-mærket, så kunderne er dækket ind med køberbeskyttelse.