Kitchen4Kids Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Kitchen4Kids.dk startede ud som en lille hobbyvirksomhed i 2011, men siden 2012 er Kitchen4Kids vokset til et større foretagende med flere underafdelinger og et magasin. Kitchen4Kids er ejet af Dorthe Vogdrup, og webshoppens mission er at få flere børn i køkkenet og i haven. Det sker igennem produkter og ideer som sætter fantasien i gang.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kitchen4Kids:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere hos Kitchen4Kids.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Kitchen4Kids.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kitchen4Kids Kitchen4Kids har 4 varekategorier på webshoppen – Kitchen4Kids med køkkenudstyr til børn, Kitchen4Kids Play for de mindste med køkkenlegetøj, Kitchen4Kids Party med udstyr til fest og fødselsdage, og Outdoor4Kids med ting til haven og leg udenfor. Derudover er der også en lang række produkter inden for forskellige temaer, uanset om det er Halloween eller skolestart, og en masse gaveideer i forskellige prisklasser. Varerne kommer fra hele verden, og fælles for disse er, at der ikke er farlig kemi i produkterne. Webshoppen støtter op om en lang række initiativer og organisationer, for eksempel Stop spild af mad og Madskoler. Kitchen4Kids tilbyder selv en række gratis e-bøger, opskrifter, og magasiner, og giver også kunderne nogle demoversioner på en række populære koge- og familiebøger. Kitchen4Kids.dk er e-mærket og er løbende underlagt kontrol. Webshoppen har mere end 150 gode anmeldelser på Trustpilot.