Kinapriser.dk Rabatkupon Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juni

Kinapriser.dk er en online elektronik butik, og navnet til trods er de pære danske. Webbutikken beskriver sig selv som en dansk butik med kinesiske priser. Kinapriser.dk har ikke nogen fysisk butik, men lever udelukkende sin tilværelse på nettet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kinapriser.dk:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Kinapriser.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kinapriser.dk Det internet baserede elektronikvarehus er opdelt i følgende afdelinger: Alarm & GPS tracking, Videoovervågning, Bil Reservedele & Tilbehør, Elektronik & kabler, Mobiltilbehør, Til hjemmet, 1000 ting fra hele verden, PC-tilbehør, Tablets tilbehør, Raspberry Pie og Sikkerhedssystem.

I de fleste produktkategorier finder du et bredt udvalg af elektronik der dækker flere prisgrupper og kvalitetsstandarder. Det store udvalg kan virke overvældende, men så der er til gengæld noget for de fleste, hvad enten du er på jagt efter en ny blæser til din computer, et Gel-etui til din iPhone 6 eller en GPS-tracker til bilen.

På Trustpilot er anmeldelserne overvejende positive og Kinapriser.dk ligger med 7.3 i den gode af tabellen. Butikken har som en særlig service til sine kunder en pris garanti der lover at refundere differencen hvis du finder varen billigere hos en anden forhandler.