Kids-World Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Kids-world.dk er en webshop som sælger tøj, sko, og tilbehør til børn. Den online butik lanceredes den 1. februar 2006; siden 2011 har der været en fysisk butik i Esbjerg. Kids-world.dk er efterhånden blevet en af de største aktører på det danske marked for børnetøj og børnetilbehør. Udover den fysiske butik har Kids-world.dk også både hovedkvarter og lager i Esbjerg.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kids-World:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Kids-World.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=14191&m=12&a=252253&u=%2Fspecials.php

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kids-world.dk Kids-world.dk byder på et stort sortiment af klæder, sko, og tilbehør. Siden byder på alverdens forskelligt tøj, såsom t-shirts, cardigans, jakker, fleecetrøjer, regntøj, undertøj, bukser, jeans, strømper, og varmt tøj. Der findes over 600 forskellige skomodeller på hjemmesiden og udvalget byder på alt fra sneakers til gummistøvler. Blandt tilbehøret kan man finde tasker, rygsække, hårpynt, solbriller, og meget andet. I det hele findes der over 19.000 forskellige varer på Kids-world.dk lageret. Alle produkterne udbydes af velkendte mærker såsom Björn Borg, Barbaras Choice, Color Kids, Converse, En Fant, Fixoni, Freds World, KidsMe, Lego Wear, Puma, og Quicksilver. Der sælges omkring 130 forskellige tøjmærker på Kids-world.dk.

Du får fri fragt på bestillinger i Danmark når du handler hos Kids-world.dk. Leveringstiden er overraskende kort; varerne leveres som regel på 1-3 dage. Ethvert køb er inklusiv 14 dages returret og det er muligt at betale med Dankort, eDankort, VISA, MasterCard, VISA Electron, JCB, eller MobilePay.

Hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige produkter eller en bestilling, så kan du til hver en tid kontakte Kids-world.dk kundeservice. Kundeservicen er tilgængelig på telefon og email fra 8:30 – 17 mandag til torsdag og 9 – 17 fredag.