Keller Sports Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

Keller Sports er en online sportsbutik som blev grundlagt i München i 2005 af brødrene Moritz og Jakob Keller. Til at starte med solgte de udelukkende tennisartikler, men udvalget er efterhånden blevet udbredt til at inkludere andre idrætsprodukter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Keller Sports:

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat hos Keller Sports.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Keller Sports I 2009 begyndte man at udvide konceptet internationalt og i dag er Keller Sports en af de mest populære webshops for sportsartikler, med filialer i Sverige, Danmark, Spanien, Frankrig, Italien, Holland, Storbritannien, Østrig, og Schweiz. Keller-sports.dk er den danske gren af firmaer og i denne webshop sælges der flere end 130.000 forskellige artikler til mænd, damer, og børn. Det store udvalg består blandt andet af løbesko, løbetøj, tennissko, tennistøj, tennisketsjere, træningstasker, friluftssko, friluftstøj, træningssko, og træningstilbehør, alt sammen fra populære mærker såsom Nike, Asics, Salomon, The North Face, Adidas, New Balance, Puma, Under Armour, Wilson, Saucony, og Patagonia.

Keller Sports byder alle deres kunder på rådgivning inden de foretager et køb. Du kan endda teste søgemaskinen med dine egne ønsker og behov indtil du finder de produkter som bedst lever op til dine krav. Klubber, trænere, og coaches kan ansøge om at blive medlemmer af Keller Sports VIP programmet, som giver fordele i form af rabatter og andre tilbud. Keller-sports.dk er en certificeret webshop.