Kc-Smoke.dk Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juni

KC-Smoke.dk er en dansk webshop som forhandler alt inden for e-cigaretter og e-væske. Webshoppens store udvalg gør at kundernes behov hurtigt og nemt kan blive opfyldt. Uanset om kunden skal til at starte med at bruge e-cigaret, eller allerede er rutineret bruger, så har KC-Smoke lige det som de har brug for.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kc-Smoke:

20% rabat

Mindst 20% rabat hos Kc-Smoke.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Kc-Smoke.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

KC-Smoke.dk KC-Smoke har et væld af forskellige smagsvarianter, og derfor vil kunderne altid kunne finde noget de kan lide, eller måske opdage nye yndlingssmage. Ud over e-væske og e-cigaretter, har KC-Smoke også såkaldte ’mods’ til de mere rutinerede brugere. Her kan kunderne få diverse udstyr til at få deres e-cigaret til at blive helt perfekt – for eksempel ved temperaturstyring. KC-Smoke kører også jævnligt gode tilbud, og har også en hel sektion med restsalg. Derfor er det nemt at gøre sig en god handel på webshoppen. Hvis udvalget virker en anelse uoverskueligt, kan kunderne dog med fordel kigge på deres pakkeprodukter. Dette er især velegnet til nye brugere, for her kan kunderne finde alt hvad de skal bruge til at komme i gang.